Nawigacja

OSIĄGNIĘCIA UCZNIÓW

KONKURSY I ZAWODY SPORTOWE - 2023 / 2024

WOJEWÓDZKI KONKURS RECYTATORSKI
LAUREAT

1. M. Libera - Kowalski

OGÓLNOPOLSKI KONKURS PLASTYCZNY
 TAJEMNICZY OGRÓD - OWADY

1. L. Łęska

OGÓLNOPOLSKA STYPENDIADA WCZESNOSZKOLNA KONKURS PLASTYCZNY „PLASTUŚ”

1. K. Cendrowski

1. M. Krawczyk

1. N. Grzyb

IX WOJEWÓDZKI KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ „WOKÓŁ SYMBOLI NARODOWYCH”
III MIEJSCE

1. M. Kanarek

2. J. Twardowski

3. W. Roszak

4. H. Zub

5. M. Gileta

1. A. Kizik

2. O. Woźniak

1. A. Kokański

2. N. Kujawa

2. M. Ronowicz

3. A. Górowska

4. P. Skibińska

5. L. Łęska

1. M. Ronowicz

1. A. Kizik

1. A. Kokański

1. A. Górowska

1. N. Kujawa

POWIATOWY KONKURS PLASTYCZNY
 „JUBILEUSZ 100 – LECIA LASÓW PAŃSTWOWYCH”

1. P. Skibińska

1. N. Grzyb

WOJEWÓDZKI KONKURS EKOLOGICZNY
 O OCHRONIE GATUNKOWEJ FAUNY I FLORY

Aktualności

Kontakt

• Szkoła Podstawowa nr 1 z Oddziałami Integracyjnymi im. Jana Kochanowskiego
    ul. Kamieniecka 16
    72-320 Trzebiatów
    Sekretariat znajduje się w budynku szkoły przy ulicy Wodnej 2.

Galeria zdjęć